Ben jij te porren voor een eenmalige reporterklus als TopGear-member?

Op 28 en 29 maart 2012 organiseert banden­fabrikant Vredestein een grootse introductie van maar liefst twee nieuwe zomerbanden. En aangezien wij als redactie een beetje krap in onze tijd zitten, zijn we op zoek naar iemand die voor ons naar dit event wil afreizen! Omdat de mannen van TopGear – Jeremy, Richard en James – altijd met z’n drieën zijn, neem jij uiteraard ook je twee beste vrienden mee!

Op 28 maart reizen jullie af naar één van de mooiste hoofdsteden van Europa, waar jullie opgewacht worden door Vredestein-hostessen en begeleid worden naar een prachtig vijfsterren­hotel. Na een avondvullend programma, inclusief heerlijk eten en entertainment, gaan jullie de volgende dag naar een Formule 1-circuit om de twee nieuwe Vredestein-zomerbanden zelf te ervaren. Samen met een van onze medewerkers breng je vervolgens verslag uit van het event, wat geplaatst wordt in het mei-nummer van TopGear Magazine.

Heb jij altijd al in een Ultra High Performance-auto willen rijden en een groot event op een F1-circuit willen meemaken? En ben je in het bezit van een geldig autorijbewijs én paspoort of identiteitskaart? Volg ons dan op twitter via @TopGearNL (www.twitter.com/topgearnl) of volg Vredestein via @Vredestein (www.twitter.com/vredestein) én retweet de tweet over deze actie (doe dit in ieder geval vóór 1 maart). En wie weet reis jij samen met je twee beste vrienden namens TopGear Magazine af naar dit spectaculaire event

Meer weten? Ga naar www.vredestein.nl/topgear