Let op: deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen!

Speciaal voor de autosportliefhebber heeft Oakley samen met Scuderia Ferrari een nieuwe lijn zonnebrillen gelanceerd: een achttal waanzinnige ontwerpen met de bekende hoogwaardige uitstraling, premium afwerking en ideale pasvorm die je van Oakley gewend bent, gecombineerd met een authentiek vleugje Formule 1 uit Maranello.

Om deze heuglijke samenwerking te vieren, organiseert Oakley een actie voor lezers van TopGear Magazine, waarbij jij (ja, jij dus) kans kunt maken op vijf rondjes Zandvoort in een Ferrari! Jij aan het stuur van zo’n warmbloedige supercar, jankend door de Tarzanbocht – kun je het je al voorstellen? En mocht je naast deze prijs grijpen, dan zou het zomaar kunnen dat je een halfjaarabonnement op TopGear Magazine weet te scoren. Tof!

Wat je hiervoor moet doen? Dat is simpeler dan je denkt. Stuur gewoon een mailtje naar oakley@topgearmagazine.nl met je motivatie waarom uitgerekend jij zo’n ritje in een Ferrari zou moeten winnen. De vier personen met de meest originele inzendingen worden dan door Oakley op 20 juli 2014 uitgenodigd op Zandvoort; nog eens vier gelukkigen worden bekroond met een TopGear-abo.

Je hebt tot en met 21 mei de tijd om mee te dingen naar deze prijzen – dus wacht niet langer, bedenk een goede reden waarom jij in zo’n vette Ferrari moet gaan rijden en stuur ons een mailtje. Doen!