HELAAS: Deze actie is afgelopen…

 

Vanaf 9 oktober draait de nieuwe familiefilm Turbo, van de makers van Kung Fu Panda en Madagascar, in de bioscoop. Wil jij vrijkaarten winnen? Lees dan snel verder!

Turbo is een slak met een droom: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid is hij het buitenbeentje in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Toch krijgt Turbo de kans om te ontsnappen aan het leven in slow motion. Een bizar ongeluk zorgt er namelijk voor dat hij bliksemsnel wordt.

Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen de wereldberoemde coureur Guy Gagné. Daarbij wordt hij bijgestaan door een team van bijdehante scheurslakken met spoilers en racestrepen. Uiteraard is Turbo de ultieme underdog. Slaagt hij erin het onmogelijke waar te maken?

Turbo is (in 3D) in zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie te zien. De cast van de laatste bestaat onder andere uit Waldemar Torenstra, Ruben van der Meer, Javier Guzman en Lieke van Lexmond. Kijk voor meer informatie op turbofilm.nl of kijk hier de trailer.

We geven drie keer twee vrijkaarten weg voor Turbo, in te wisselen bij elke bioscoop die de film vertoont en geldig voor zowel de Engels- als Nederlandstalige versie. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Simpel: vind ons leuk op Facebook (www.facebook.com/topgearnl), stuur een mailtje naar redactie@topgearmagazine.nl met je naam en adresgegevens, en doe dit vóór 16 oktober. De kaarten worden dan onder de inzendingen verloot. Succes!