Je leest het goed: die geweldige Top Kartday waar we het de hele tijd over hebben, daar kun je ook aan meedoen als je nog geen abonnee bent. Hoe? Door alsnog abonnee te worden en daarbij gebruik te maken van onze speciale aanbieding!

Op 19 oktober 2012 organiseren TopGear Magazine en Bleekemolens Race Planet – powered by Dunlop – de Top Kartday, waarbij 100 deelnemers een dag lang strijden om de snelste tijd bij Race Planet in Amsterdam. Ze kunnen mooie prijzen winnen: een exclusieve Race Experience Day op het circuit van Zandvoort door de familie Bleekemolen, een Dunlop-bandenset en een TopGear-pakket.

Als je nu abonnee wordt en een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine afsluit, geven we je niet alleen een hoge (na)zomerkorting – je betaalt slechts 39,95* euro in plaats van 59,95 euro – maar maak je bovendien kans op één van de 50 Top Kartday-plaatsen die we voor nieuwe abonnees gereserveerd hebben. Mooi toch: een jaar lang je favoriete automagazine in de bus, én een grote kans om deel te nemen aan die fantastische kartdag. Doen!
 
Let op: om mee te dingen naar deelname aan de Top Kartday moet je minimaal 14 jaar oud zijn.
 
 
* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

 

Reacties