Vlak nadat concurrent Ferrari haar bolide aan het grote publiek showde, is de beurt aan McLaren. In het Mercedes-Benz-museum in Stuttgart werd de McLaren MP4-23 getoond.
 
Deze week wordt de auto voor het eerst aan de tand gevoeld op het Spaanse circuit van Jerez. Voor Lewis Hamilton was het helemaal een speciale dag. Hij werd gister 23, kreeg de MP4-23 en rijdt met startnummer 23. Wat een toeval!
 
Qua uiterlijk verschilt de bolide niet veel ten opzichte van vorig jaar. Wel heeft het team te kennen gegeven dat de auto die aan de start in Melbourne zal verschijnen er anders uit gaat zien.
 
Ondanks het feit dat 150 medewerkers samen 14.000 uur in de auto hebben gestoken en de ontwikkeling van de auto al in november 2006 begon, was de MP4-23 maar net op tijd af. Hij is op dezelfde morgen als de presentatie afgemaakt en hals over kop van de fabriek in Woking naar Stuttgart gereden.
 
Nu we de Ferrari en de McLaren hebben gezien zijn we helemaal benieuwd naar de eerste race op 16 maart in Melbourne, Australië.
 

Reacties

Meer van TopGear