Nieuwsbrief

Aanmelden

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van TopGear! Zo weet je zeker dat je niets mist van het laatste autonieuws en de meest nietsontziende autotests. De tofste video’s, het laatste autosportnieuws, het antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had: niets ontgaat je nog. Daarbij is het de zekerste manier om te weten dat je niet nét die premie misloopt die het eindelijk een keer afsluiten van dat abonnement volkomen onweerstaanbaar maakt.

Hoe je die onmisbare nieuwsbrief ontvangt? Dat konden we echt niet simpeler maken: emailadres invullen, klaar! En nee, we zullen je niet sufspammen; als we ons niet verslapen gaat er maximaal twee keer per week een nieuwsbrief jouw kant op. Het moet wel een beetje leuk blijven, natuurlijk…

Nog niet overtuigd? Luister dan naar wat deze ontvangers lieten weten. Janus1985 uit Surhuisterveen zegt: ‘De TopGear nieuwsbrief heeft mijn leven totaal veranderd!’ ToppieJoppe uit Kruiningen/Perkpolder: ‘Nooit geweten dat zó veel nieuws in zó’n kleine nieuwsbrief past! Een must!’ En HarrieDeGekste uit Eindhoven laat weten: ‘2 eieren, 500 gram zelfrijzend bakmeel…’ Oh wacht, dat was ons boodschappenlijstje. ‘Ik ben ben voor het eerst in jaren écht gelukkig! Doe als ik, mensen: schrijf je in’.  

Ofwel: geef je leven die booster, blijf op de hoogte, zorg dat je kunt blijven meepraten en niet met je mond vol tanden staat.