Goed nieuws! De BBC heeft een gloednieuwe TopGear-aflevering aangekondigd. Bekijk alvast de trailers!

Omdat seizoen 22 nog niet helemaal was afgelopen toen het incident met Clarkson plaatsvond, kondigt de BBC nu een extra lange aflevering aan om het seizoen af te sluiten: vol met de films die nog niet waren uitgezonden, plus onlangs opgenomen studio-segmenten met James en Richard. De uitzenddatum moet nog worden bevestigd.

Allereerst zien we Jeremy, Richard en James in de rol kruipen van klassiekerliefhebbers: ze kopen een Fiat 124 Spider, een Peugeot 304 Cabriolet en een MG B GT en beginnen aan een avontuur met bruin bier, pech (uiteraard) en een auto-evenement waar alles misgaat. Of dit alles goed afloopt? Wat denk je zelf? Scroll door de foto's hierboven voor een indruk.

In de tweede film zijn de drie heren plots 'mannen met een actieve levensstijl' geworden – je weet wel, het type waar elke SUV-reclame het over heeft. Logischerwijs rijden ze in SUV's, maar dan wel een paar oude en ranzige die maximaal 250 pond kostten en honderdduizenden kilometers achter de wielen hebben. De slachtoffers zijn een Opel Frontera, een Jeep Cherokee en een Mitsubishi Pajero Pinin, en ze moeten een aantal gruwelijke opdrachten volbrengen; waaronder een strijd tegen Stigs actieve-levensstijl-neef. Het geheel mondt uit in een race met een angstaanjagende straf voor de verliezer.

Binnenkort zie je dit alles op BBC2; voor nu geven we je vast een voorproefje met de twee onderstaande trailers.

Update 16 juni: De uitzenddatum is bekend! Je ziet deze extra lange TopGear-aflevering, de laatste met Clarkson, Hammond en May, op zondag 28 juni, 21.00 uur op BBC2. Kijken!

 


 


Reacties