Let op: helaas kun je niet meer stemmen!

Wat is de meest hippe, trendy, sexy en spraakmakende auto van 2012?

Looks zijn alles. Het gaat niet om de prestaties, maar om hoe het er uitziet. Op 19 mei is het zo ver en zal de eerste verkiezing voor Fashion Car of the Year worden gehouden. En jij kunt eraan meedoen.

De deskundige jury, onder leiding van Jort Kelder (oude Maserati Spyder en een Land Rover Defender om z’n bijtelling te drukken), heeft alvast een lijst van kandidaten opgesteld. Jij kunt daar op stemmen: ga naar www.fcoty.nl en geef aan welke auto de prestigieuze titel van Fashion Car of the Year verdient. De zes meest genomineerde auto’s zullen op 19 mei bij hoofdsponsor Oger in de P.C. Hooftstraat te bewonderen zijn, dus kom vooral kijken. De awarduitreiking is om 12.30 uur.

Als je stemt, maak je bovendien kans op een unieke uitnodiging om de uitreiking op 19 mei bij te wonen en geheel in een nieuw pak van The RED by Oger te worden gestoken. Uiteraard met vrijblijvend advies van Kelder – je mag je broekpijpen ook wat langer laten.

Stemmen dus, en win dat pak van The RED by Oger. En zorg dat je erbij bent op 19 mei om 12.30 uur bij Oger, P.C. Hooftstraat 75-81 in Amsterdam!

Fashion Car of the Year wordt gesponsord door Oger, TopGear Magazine Nederland en Schaap -/- Citroen.

Let op: helaas kun je niet meer stemmen!