Ook deze maand weer een geweldige actie: je krijgt namelijk gratis én  Clarksons nieuwste boek en een interactieve game-dvd waarop Richard Hammond als en soort mislukte kwismaster jou een leuke zondagmiddag kan bezorgen. Waar wacht je nog op, ga hierheen en regel een jaar (12 nummers) Top Gear in je bus!

Boek: Jeremy Clarkson – Niet te stoppen
Clarkson weet heus wel dat er meer is in het leven dan alleen auto’s. Dus waarom zijn Galápagosschildpadden allemaal krankzinnig? Waar zijn alle ingenieurs gebleven? Welke auto koop je als geld geen rol speelt? Van welke Ford word je vrolijk? Wat is het nut van supercars? En nog veel meer triviale vragen waarop Jeremy probeert antwoord te geven.
 
Dvd: Richard Hammonds Top Gear-kwis
Buiten regent het, op de tv zijn alleen maar doodvermoeiende herhalingen, maar jij hebt deze interactieve Top Gear-dvd, die je alleen kunt spelen of tegen anderen. In verschillende rondes laat je zien hoe goed jouw autokennis is aan de hand van vijf spellen: auto’s herkennen aan de details, kies welke van de twee sneller, duurder of beter is, beslis over de Cool Wall, speel Russisch roulette met caravans en spui je kennis in een meerkeuzevragenronde. Leuk hoor, met de Hamster…

Reacties