Jawel, Jeremy Clarkson heeft twee nieuwe dvd’s gemaakt en die zijn nu in het Nederlands ondertiteld nog wel, gratis te krijgen bij een jaarabonnement op Top Gear. Dus abonneer je nu hier en je hebt die dvd’s snel in je bus!

Dit zijn de dvd’s die je krijgt:

The good, the bad, the ugly
Kan Amerika een fatsoenlijke snelle auto maken? The Stig stapt in als de BMW Z4 M het opneemt tegen de machtige Dodge Viper SRT 10. Clarkson voelt de 320 km/u-snelle Corvette Z06 aan de tand naast een supersnelle Cadillac, de Ford GT en de Ford GT XI. En er is wetenschap: een oude Jaguar en Lincoln lopen vol met water, twee Buicks worden in kleine stukjes gescheurd, een mustangpaard racet tegen een ‘echte’ Mustang en je ziet wat er gebeurt als de Toyota Prius gevuld wordt met een speciaal soort lood… kogels.

Hemel en Hel
Zeven fantastische auto’s en zeven automobiele rampen. De goede – de Ferrari’s, de Porsches en de Aston Martins – worden op het circuit tot het uiterste van hun kunnen gereden. Sommige worden zelfs overhandigd aan The Stig, die een gastoptreden op deze dvd verzorgt. De slechte worden in tweeën gezaagd, opgehangen, uit elkaar getrokken en gevierendeeld. Ze worden vermorzeld en in duizend stukken geblazen met dynamiet. Clarkson op dreef.

Uh, waar wacht je nog op? Of heb je al een abonnement? Ga dan naar onze webshop, je kunt ze daar namelijk ook los bestellen. En veel meer dvd’s trouwens. Plus een Stig-shirt, boeken, polo’s en een magnetische coolwall. Check het hier.

Reacties