[tg_video]//www.youtube.com/embed/9HD5vDs0RBY?rel=0[/tg_video]

Belastend materiaal van veiligheidscamera's is in onze handen geduwd. Het is The Stig die inbreekt in het Lotus F1-hoofdkwartier, schijnbaar om daar wat spanningen kwijt te kunnen voorafgaand aan het grote TopGear Festival in Durban, Zuid-Afrika.

Sommigen zeggen dat zijn uitwerpselen tot in York zijn gevonden, en dat hij een levensgrote tatoeage van zijn gezicht… op zijn gezicht heeft. Maar voor zo ver ons bekend is, heeft nog nooit iemand gezegd dat hij 's nachts op roofpad gaat in de werkplaatsen van vooraanstaande Formule 1-teams.

Tot nu, dan. Deze schokkende beelden werden onlangs opgenomen op de thuisbasis van het Lotus F1-team, waar onze tamme coureur zonder gêne inbreekt, zijn wilde gang gaat met een miniatuur F1-autootje en vervolgens de aanstaande verscheping van één van de bolides van vorig seizoen, de V8-gemotoriseerde auto's waarin Räikkönen en Grosjean reden, omgooit naar Zuid-Afrika.

Wellicht is het toeval dat The Stig over iets meer dan een week zijn opwachting maakt op een van de grootste TopGear Festivals ooit, in Durban. Of wellicht is het geen toeval.

Bekijk de beelden maar eens hierboven, en zie wat jij ervan denkt.

Reacties