Als je een beetje oplettende tv-kijker bent dan weet je al lang dat de nieuwe Top Gear-serie op BBC2 van start is gegaan. Dat kon je trouwens op onze site ook al lang lezen. Maar… we hebben ook nog veel achtergronden voor je en een voorbeschouwing van wat nog komen gaat.

Verder hebben we weer in een hele roedel nieuwe auto’s gereden en getest: je leest over de Renault Laguna Coupé, Ford Ka, Opel Insignia, Renault Mégane, een electro-Lotus, Porsche 911 Targa, Maserati GrantTurismo S, een race-Aygo en meer.

Hammond testte de Gumpert Apollo, en schreef ook een biografie omdat iedereen hem altijd aan zijn kop blijft zeuren hoe het met hem gaat na dat ongelukje met die raket. Bij ons lees je een voorproef. Nou ja, voorproef, je kunt het boek ook hier kopen, maar goed. We hebben er ook nog een serie fotos van Hammonds jonge jaren in gezet. Leuk voor je vriendin.

O, en een heuse Top Gear Megatest met SUV’s: de BMW X6 vs Audi Q5 vs Land Rover Discovery vs Lexus RX400h vs Mercedes GL vs Porsche Cayenne vs Toyota Land Cruiser. En een hele boel modder.

Verder nog een minitest tussen een Subaru Impreza STI en een Saker (wat?), een uitgebreide fotoserie van de Citroën GT, een verslag van de Westfield Racing Cup, columns van Jeremy, James en Richard maar ook van Michiel en Edo. Romeyn en Brunner. We reden de Ferrari California (stalen klapdak) en brachten wat geinige crashes in kaart. Kapotte Carrera GT’s, Lambo’s, Enzo’s, dat werk. 

Vanaf nu in de winkel, hier nog een beknopt overzichtje…

Reacties