[tg_video]//www.youtube.com/embed/Q4iygYSNE2o?rel=0[/tg_video]

Vorig jaar trokken Jeremy en Richard eropuit om de perfecte roadtrip te maken in de jaarlijkse TopGear-dvd, heel toepasselijk The Perfect Road Trip getiteld. Alleen verliep het allemaal niet zo perfect. Er ging nogal wat mis, eigenlijk. Daarom proberen ze het dit jaar opnieuw.

Jawel, Jeremy en Richard zijn terug en deze keer pakken ze het serieus aan in de nieuwste TopGear-dvd, eh, The Perfect Road Trip 2. En je weet: hoe ongeïnspireerder de titel, hoe gaver en explosiever de film.

De heren reizen af naar Italië, waar ze onder andere de Lamborghini Huracán, de McLaren 650S en P1, de Alfa Romeo 4C, de Chevrolet Corvette Stingray, twee klassieke Alfa cabriootjes, de Abarth 500, de BMW M4, twee oude Ford Capri's en twee oerlelijke Ferrari-replica's bij hun nekvel pakken. Ook geven ze gas in twee enorme boten en maakt Richard een ongelukkig slippertje in een Jaguar F-type R Coupé…

Bekijk de trailer hierboven en bereid je vast voor op het ultieme cadeau voor de feestdagen: The Perfect Road Trip 2! De releasedatum is 17 november, maar je kunt nu alvast een pre-order plaatsen op Amazon (dvd en Blu-ray). Doen!

Reacties