Ter gelegenheid van de TopGear Live World Tour, die van 21 t/m 24 januari plaatsvindt in de Amsterdam RAI, wordt een veertigtal supercars naar Nederland gehaald, met een waarde van maarliefst 20 miljoen euro. Presentatoren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en Beau van Erven Dorens trakteren het Nederlandse publiek op een show met sensationele stunts.
 
In een spectaculaire auto-arena in de RAI, halen de presentatoren van de live show sensationele stunts uit. Zij worden bijgestaan door een team van internationale stuntrijders onder leiding van de wereldberoemde Stig. Tijdens de Autoshow die tegelijk met de Live Theater Show plaatsvindt presenteren Nederlands’ beste autodistributeurs een parade aan kostbare en exclusieve auto’s. TopGear Live heeft onder andere de primeur om voor het eerst de Mercedes-Benz SLS AMG aan het Nederlandse publiek te tonen.
 
Daarnaast zijn onder andere de volgende supercars te zien:
 
- Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
- Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
- Ferrari 212 Inter build by Vignale in 1953
  (wereldwijd maar 2 exemplaren van gemaakt)
 Ferrari 458 Italia
 Aston Martin V12 Vantage (limited edition)
 
Van 21 tot 24 januari 2010 doet de TopGear Live World Tour de RAI in Amsterdam aan. De laatste kaarten voor de eerste editie van TopGear Live Amsterdam zijn verkrijgbaar via www.topgearlive.nl.
 
Advertentie

Reacties

Advertentie