Het is zo ver: TopGear Live is in de lage landen! Jeremy, Richard en James presenteren een gloednieuwe theatershow vol supercars, bandenrook en de nodige ontploffingen. Op vrijdag was de eerste spetterende show te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam, op zaterdag 27 april volgden er nog eens twee, en op 28 april kun je de actie tweemaal meemaken in het Sportpaleis in Antwerpen.

In januari 2010 werd TopGear Live voor het eerst op Nederlandse bodem georganiseerd. De heren konden zich toen verheugen op meer dan 45.000 bezoekers. Daarna zijn ze met hun show de hele wereld over getrokken om nog eens 2,2 miljoen mensen in achttien andere steden te vermaken, waarbij meteen even twee wereldrecords werden gebroken. En nu zijn ze terug!

Op 26 april 2013 trapte TopGear Live af in de Ziggo Dome in Amsterdam, met een voorstelling om 20.30 uur.

Op 27 april waren er twee shows te zien, om 16.30 en 20.30 uur.

Op 28 april verhuist het hele circus naar het Antwerpse Sportpaleis, waar om 16.00 en 20.00 uur twee shows gegeven worden.

Het publiek kan een geheel nieuwe invulling van de voorstelling verwachten, natuurlijk volgens de bekende thema's: spectaculaire stunts, vele begeerlijke supercars en talloze capriolen van The Stig, die speciaal voor dit evenement wordt ingevlogen in een vloeistofgekoelde beschermende verpakking.

Meer informatie vind je op topgearlive.be.

Hieronder vind je een behind the scenes-video, inclusief commentaar van Jeremy en James, om je alvast in de stemming te brengen. Zorg dat je erbij bent!