Afgelopen zondagavond werd ie vertoond: de laatste aflevering van seizoen 22 van TopGear. Met klassieke auto's, een vrijetijds-Stig, goedkope SUV's en veel modder.

Onze excuses dat het wat langer duurde voor ie werd uitgezonden, maar het zijn een paar tumultueuze maanden geweest. Misschien heb je er iets over gehoord of gelezen. Het schijnt in het nieuws te zijn geweest.

Natuurlijk kunnen we bij deze (voorlopig!) laatste TopGear-aflevering de enorme olifant in de kamer niet onvermeld laten. Dus bij dezen: we hebben 'm vermeld. Sommigen zeggen dat ie al op eBay te vinden is, met biedingen die toch zeker de 10 euro overstijgen.

Zoals de pientere kijker heeft kunnen zien, was dit niet zomaar een 'laatste aflevering van het seizoen', maar een ietwat belangrijker moment: het einde van een hoofdstuk in de geschiedenis van de grootste autoshow van de wereld. We hopen dat jullie ervan hebben genoten.

Blader nog even door de achter-de-schermen-foto's hierboven en check ook zeker even ons video-archief, waar je je favoriete TG-filmpjes kunt vinden, plus een hoop exclusieve extra's.

Nu is het tijd voor TopGear om een nieuw hoofdstuk in te gaan. Scroll naar het vakje onderaan deze pagina en laat ons weten wat je van deze aflevering vond en/of wat je favoriete momenten zijn uit ruim 170 afleveringen autogekkigheid.

Heb je de aflevering gemist? Bekijk de herhaling: zaterdag 4 juli om 22.30 uur op BBC2!

Reacties