Op bijgaande foto zie je Clarkson, Hammond en May ergens over praten. Maar: waar hadden ze het nou precies over? Wat zeiden ze? Het was aan jou om dat te verzinnen en een Top Gear-prijzenpakket toegestuurd te krijgen. Met Top Gear-dvd’s, een boek van Jeremy Clarkson, een muziek-cd van The Stig, een magnetische Coolwall en het nu al legendarische Top Gear Jaarboek.
 
Dit was ons voorbeeld:
 
May: ‘Weten jullie trouwens dat ik m’n haar was met thee op bergamotbasis?’
Clarkson: ‘Volgens mij was jij je haar met gintonic.’
Hammond: ‘Ik heb een vinger in mijn oog. Ik hoor niks.’
 
Dat was flauw en dit is leuker:
 
James: hé, boys, volgens mij is de fotograaf al naar huis.
Richard: Dan zijn wij ook klaar.
Jeremy: Okay, tanden, pruiken en stelten in ‘t bakkie en we gaan!
 
Dat was een inzending van Evert, gepost op 23 januari 2008 om 19 uur 40 en 6 seconden. Deze winnaar bepaalden we geheel ondemocratisch op de redactie. Of eigenlijk was het onze lieftallige redactieassistente Dian die in haar eentje de beslissing nam. Daar kwam subiet herrie van. Na ampel beraad kwamen we echter gezamenlijk tot dezelfde conclusie, hoewel een enkel redactielid – je kent ‘m wel, de typische naarling die ook regelmatig jouw werkdag vergalt – op koppige wijze vol bleef houden dat zijn (ons) eigen voorbeeld leuker was. Bergamot; welja. Mafketel.
 
Tot slot: er kan niet over de uitslag worden gecorrespondeerd, al kun je het natuurlijk altijd proberen hieronder. Niemand die naar je luistert natuurlijk. Maar Evert, maak je niet te sappel. Het pakket komt naar jou toe, wie er ook over wat correspondeert. Proficiat!

Reacties