Sommigen beweren dat hij het Betamax-videosysteem heeft uitgevonden, en dat hij door de faliekante mislukking daarvan nooit meer praat. Wij weten alleen dat deze dvd een aandenken is aan The Stigs meest glorieuze momenten tot nu toe.

Wat is de snelste weg om dwars door Londen te komen? Jeremy neemt een boot, James een auto en Richard een fiets. De volledig gedesoriënteerde Stig neemt het openbaar vervoer. Is het eigenlijk mogelijk om dwars te gaan met een metro? Of een bus?

De heren namen een oude BMW, een paar vaten zelfgemaakte groene diesel en genoeg cafeïne om zonder verwondingen lucifers onder hun ogen te steken, en zo deden ze mee aan een 24-uurs race. Jammer dat ze er geen klap van bakten. Maar gelukkig mochten ze nog een vierde man inschrijven…

Natuurlijk zijn er ook nog de meest gave fast laps van The Stig. Onze stille vriend is helemaal in z’n element als ie een Gumpert naar supertijden blaast, megadrifts maakt in een Caterham R500 en een Koeniggesegeosnegegigg temt. Maar met die laatste knalt hij ook van de baan af: Stigs enige misser die we ooit op video hebben kunnen vastleggen!

Bestel de dvd ‘Best of the Stig’ nu in onze webshop!

Reacties