Maak kans op een rol in eerste editie van de Top Gear Live-show in Amsterdam!
De Top Gear Live World Tour van vorig jaar zette meer dan 310.000 autofans op vier continenten in vuur en vlam en nu kunnen eindelijk ook Nederlandse auto-enthousiastelingen getuige zijn van het Top Gear Live-spektakel.
De 2010 World Tour biedt een spectaculaire stuntshow waarin Clarkson en Hammond met een parade aan auto’s de hoofdrol spelen. Daarbij worden ze vergezeld door The infamous Stig, die via een geluids- en kliksysteem het Top Gear-team van internationale stuntrijders aanvoert en zo het ultieme precisierijden demonstreert. De live stuntshow zit boordevol special effects, het handelsmerk van de show; ‘smashes en crashes’; aangepaste auto’s en natuurlijk adembenemende stunts die er zeker voor zorgen dat de toeschouwers op het puntje van hun stoel zullen zitten.
Als special partner van Top Gear Live heeft Top Gear Magazine natuurlijk de exclusieve mogelijkheid afgedwongen om een week voor de officiële kaartverkoop start, de allereerste kaarten voor deze spectaculaire Live Show aan te bieden. Daarnaast maak je kans op de een superprijs, namelijk ‘een rol in de Top Gear Live Show in Amsterdam!’ Je wordt dus werkelijk onderdeel van de show en kan een kijkje nemen backstage, where all the magic happens.    
Ga naar de exclusieve Top Gear Live presale link hier om je tickets te bemachtigen en kans te maken om net als Top Gear iconen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en The Stig deel uit te maken van de eerste editie van de Top Gear Live-show in Amsterdam.
Top Gear Live – 21-24 Januari 2010 – RAI Amsterdam
Meer informatie op: www.topgearlive.nl
Official Explosive Tickets Sale – 21 oktober

Filmpje! Check hieronder…

Reacties