Weet je nog dat we onlangs deze actie hadden? Als je maar leuk of origineel genoeg was – of de jury wist te paaien – dan maakte je kans op één van de drie PlayStation3’s met Gran Turismo 5 Prologue, natuurlijk de ultieme racegame.

Nou, uit de bijna 1.000 reacties (dus deelnemers maakten een kans van 1 op 333, dat is altijd meer dan in een door de overheid gereguleerd casino) trokken wij de volgende drie winnaars die nu op dit moment as we speak bericht krijgen dat zij de set thuisgestuurd krijgen. Het zijn:

Gebrand, Maaike en Celica Steve. Hieronder nog even hun reactie op de wedstrijd:

Gerbrand:

D e Lancia Delta HF Integrale Evoluzione ’91
E lke bocht een sensatie
L aat de rem onberoerd
T rap het gaspedaal door de bodem
A ssicurati di arrivo!

Commentaar van de jury hierbij: ‘Iedereen weet dat een Lancia in deze tijd de finish niet zal halen omdat de helft er onderweg is afgevallen, maar het blijft een prachtig merk. Gerbrand heeft dat op creatieve wijze benadrukt en de ultieme Lancia – de Delta HF Integrale EVO – daarvoor onder de aandacht gebracht.’ Gaaaaaaaaaaaap.

Maaike:

Als arts in opleiding kies ik natuurlijk voor een ziekenauto (chevrolet GMT600). Met sirenes aan gaat de tegenpartij vanzelf wel aan de kant en heb ik misschien eindelijk de kans om eens te winnen.

p.s. ik bak hele lekkere appeltaarten 😉

Commentaar van de jury hierbij: ‘Kleine meisjes die voor dokter doorleren én ook nog appeltaarten menen te kunnen bakken, hebben altijd een streepje voor. Waarom? Daarom!’

Celica Steve (waarvan we aannemen dat het niet een echte naam is):

Donderdagavond. Ik kom thuis na een dag Toyota’s verkopen en zie de Top Gear op de mat liggen. Mijn oog valt op de actie en als echte Jappengek hoef niet eens naar de Koopgids te bladeren om te bepalen welke auto dé auto is voor GT5. Ik krijg al hartkloppingen en zweethandjes als ik aan die auto denk :

De Lexus IS-F

De énige auto die met dezelfde japanse precisie is ontwikkeld als de Playstation 3 en GT5 zelf.

Commentaar van de jury: ‘Het was niet zo zeer zijn autokeuze – die best oké is – maar meer het feit dat hij Toyota-verkoper is. Als wij dan de kans hebben om zijn leven toch nog enige kleur te geven met een spelcomputer, dan moeten we dat doen. Waarvan acte.’

We wensen de winnaars veel plezier met een speleding, adressen van de winnaars zijn bij de redactie op te vragen zodat je zelf bij de winnaars langs kunt gaan om een een rondje virtueel te racen…

Reacties