Wallpapers

Hier komen straks allemaal mooie wallpapers – maar dit is nog even in aanbouw 😉

Wil je de achtergrond van jouw apparaat behangen met een toffe nieuwe auto-wallpaper? Zoek dan niet verder. Bij TopGear hebben we een flinke lading achtergronden van auto’s voor je in de aanbieding. Natuurlijk kun je hier terecht voor wallpapers van exoten als Ferrari, Lamborghini, Bugatti en Porsche, maar ook slaan we merken als Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes of Opel niet over. Of moet je niets van dat Duitse spul hebben en zoek je een auto-wallpaper van Nissan, Lexus of Toyota? Ook dan kun je terecht in onze achtergronden-sectie. 

We hebben hier wallpapers voor de iPhone en ook voor Android. Mag jouw tablet wat aankleding gebruiken, dan hebben we ook auto-wallpapers voor jouw iPad of tablet. Kies op deze pagina de wallpaper van jouw favoriete auto en kies daarna de afmeting of resolutie. Alle resolutie voor wallpapers van auto’s zijn: iPhone en Android, iPad en tablet, wide screen, Full HD en UHD en 4K, Full HD en UHD en 8K. Ja, we zijn ver gekomen sinds de allereerste wallpaper voor een computer in 1990, toen Microsoft Windows 3.0 met de allereerste achtergrondafbeelding kwam. 

De wallpapers van auto’s zijn onder andere foto’s die eerder verschenen in de maandelijkse uitgave van TopGear Magazine. Regelmatig voegen we nieuwe afbeeldingen toe zodat jij de achtergrond van jouw apparaat kunt updaten met een nieuw stuk blik. Je kunt zoveel wallpapers downloaden als je wilt en alle auto-wallpapers zijn gratis, waarbij het niet uitmaakt of je ze gebruikt voor je iPhone, Android of pc. Je kunt ook bovenin de zoekfunctie gebruiken om jouw favoriete auto te vinden. Er zal altijd wel iets tussen zitten wat je kan bekoren. 

Weer eens wat anders dan een Teletubbie-heuvel of een Apple-sterrenstelsel, toch? Oh, en je vriendin zal het je vast vergeven dat je die schattige selfie hebt vervangen door een hypercar met meer dan 1.000 pk.