Als je rond de jaarwisseling je vriendin bezwangert, dan heb je kans dat je ouderschapsverlof redelijk samenvalt met de release van GTA 6. Of doe het een maandje later en gun je vriendin de game tijdens het begin van haar zwangerschapsverlof. En laten we eerlijk zijn: het is nog een betere motivatie dan een kind krijgen om je relatie te redden. Goed, het duurt nog eventjes voordat de nieuwe GTA 6 verschijnt, dus moet je je in de tussentijd ergens anders mee vermaken. Bijvoorbeeld met Watch Dogs 2.

Watch Dogs 2 is net als GTA een openwereld-game. Het spel kwam in 2016 uit en voor de game werd het Amerikaanse San Francisco minutieus digitaal nagebouwd. Ook in deze game kun je auto’s jatten, de wet overtreden en met geweren op dingen schieten. Qua humor en verhaallijn is Watch Dogs 2 wel aanzienlijk braver dan GTA 5. En als we een inschatting mogen maken, zal ook GTA 6 een stukje brutaler zijn dan dit gratis spel.

Veel van de auto’s in het spel zijn gebaseerd op auto’s uit het echte leven. Geinig is dat je in WD2 een hacker bent, en dat je bijvoorbeeld op afstand auto’s kunt hacken en zo besturen. Hierdoor zijn er een hoop mogelijkheden om leuke chaos te veroorzaken in San Francisco. En uiteindelijk draait het daar om bij dit soort games, toch? Gewoon instappen en rijden, dat kan ook. Vanaf 20 augustus dit jaar worden de games toegevoegd aan de catalogus van PlayStation.

Oké, Watch Dogs 2 is niet voor iedereen gratis

Voor niets gaat de zon op, dat weet je inmiddels. Watch Dogs 2 wordt toegevoegd aan het aanbod van gratis spellen voor mensen met een PlayStation Plus Extra of Premium. Dit zijn betaalde abonnementen, maar als je die toch al hebt, dan is het gratis. Eigenlijk wil je sowieso wel een online-abonnement bij dit spel, want je kunt Watch Dogs 2 spelen met je vrienden, bijvoorbeeld door samen co-op missies uit te voeren.

Ook motorgame Ride 5 kun je downloaden

Mocht je meer van de motorfietsen zijn, dan kun je ook Ride 5 downloaden bij je PlayStation-abonnement. Dit is een spel dat vorig jaar verscheen, dus het is nog een vrij jong spel. Bij deze motorgame kun je racen over 35 circuits met in totaal meer dan 200 motorfietsen van allerlei fabrikanten. Ook dit spel is over vier dagen te downloaden voor de abonnees.

Reacties

  • Peer heeft op 18 augustus 2024 geschreven:

    Rot op met je clickbait

    Reageer
  • Anoniem heeft op 17 augustus 2024 geschreven:

    Wie heeft dit artikel in godsnaam geschreven. Dit voelt zo fout op zoveel manieren. Een kind krijgen om even vakantie’tje te kunnen meepakken en te gamen. Wat een incel. Ik ben een liefhebber van games maar grow up, dit is zo banaal. Even je vriendinnetje bezwangeren en gamen maar als een randebiel. Echt delete deze shit. It aint funny. De vergelijkingen zijn super vrouw onvriendelijk en er is een poging gedaan om de vrouw even mee te pakken in een soort gendergelijkheid in gamen maar die poging slaat de gehele plank mis. Daarnaast niet te spreken over ouderschap. Grappig bedoeld, maar de grap land niet. Een kind krijgen en ouderschapsverlof als een soort vakantie zien. Reality check. Je kan niet eens slapen, laat staan even lekker erop los knallen met een game, nou nee.

    • Zwangerschapsverlof3000 heeft op 18 augustus 2024 geschreven:

      Iemand heeft slecht geslapen vanacht

      Reageer
    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)