Het chiptekort raakt zeker niet alleen autofabrikanten, ook bedrijven als Sony kunnen geen volle productie draaien. Daarom zijn er een hoop mensen die maar wat graag een PlayStation 5 willen kopen, maar het simpelweg niet kunnen. Er zijn hele ondergrondse subculturen (oké vooruit, chatgroepjes op Telegram) gewijd aan het opsporen van nieuwe voorraden gameconsoles.

Als vooraanstaand consumentenplatform heeft TopGear daarom een eenvoudige manier voor je om een PlayStation 5 te bemachtigen. Het enige wat je ervoor moet doen, is emigreren naar Spanje. En daar een Toyota Yaris GR Sport GT7 Edition kopen. Dan krijg je er gratis een PlayStation 5 bij, plus een schijfje met Gran Turismo 7 – maar helaas wel slechts de Standard Edition.

Overdreven om in Spanje een PlayStation 5 te kopen?

Vind je het allemaal wat overdreven om te emigreren en een auto te kopen, enkel voor een PlayStation 5? Dat vinden ze bij Toyota ook. Daarom krijg je er een extra controller bij én een sleutelhanger. Plus nog drie maanden PlayStation Plus. Toyota wil in Spanje in totaal 100 exemplaren van de Yaris GR Sport GT7 Edition verkopen. Ze worden in mei geleverd, dus je moet nog wel even een tijdje wachten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)