The Generations Rally is een rally die verreden wordt door, de titel zegt het al, ouders en hun kinderen. Het Amsterdamse horlogehuis Fromanteel heeft zich aan deze rally verbonden en maakt ook voor de tweede editie een exclusief horloge. In een zeer beperkte oplage: er worden er maar 200 gemaakt. Daarvan gaan er 70 naar de deelnemende teams, waardoor er maar 130 ooit een (virtuele) toonbank zullen zien.

Fromanteel The Generations Rally Chrono 2020 is een typisch voorbeeld van een horloge dat aanzienlijk meer is dan iets waarop je kunt zien hoe laat het is. De enorme aandacht voor detail zal je onmiddellijk opvallen. Of je nu kiest voor de uitvoering met de chic-sportieve ‘Racing Green’-wijzerplaat, of die met de stijlvolle ‘Indigo’-blauwe, dit horloge laat zien dat je een exclusieve smaak hebt. De tachymeter en de unieke T-vormige knoppen doen meteen denken aan klassieke sportauto’s. De stainless steel behuizing ziet er niet alleen bijzonder fraai uit, hij zorgt er ook voor dat de Fromanteel The Generations Rally Chrono 2020 tegen een stootje kan. Overigens herbergt die behuizing het krachtige nieuwe Ronda Z50 chronografische uurwerk. Perfecte vormgeving en pure precisie komen hier dus samen.

Wat mag die Fromanteel The Generations Rally Chrono 2020 kosten?

Da’s eigenlijk het leukste en misschien wel het opmerkelijkste van dit bericht. Voor zo’n exclusieve limited edition van een gerenommeerd huis betaal je normaal gesproken de hoofdprijs. De Staatsloterij en dan nog een beetje, dat idee. Dat ligt hier gelukkig anders. De Fromanteel The Generations Rally Chrono 2020 is al van jou voor € 499. Maar dan zul je, vermoeden we, er wel snel bij moeten zijn..! Meer info of kopen? Klik dan hier.