(advertorial)

Ah, de toekomst: die lonkende tijd waarin alles beter is, waarin oplossingen zijn gevonden voor dingen die nu nog problemen zijn, waarin je dromen waar kunt maken. Het enige nadeel aan de toekomst: het duurt nog zo lang voor ie er is…

Maar soms, heel soms, staat er een merk op dat je nu al laat zien wat de toekomst is. Kia, dat in de afgelopen jaren telkens heeft aangetoond dat vooruitgang niet met kleine stapjes hoeft te gaan maar ook met sprongen tegelijk kan, is zo’n merk. Het bewijs is wederom een reuzensprong: de nieuwe EV6.

High-tech vanbinnen en vanbuiten

Neem alleen al het design: krachtig, futuristisch en toch elegant. High-tech, zonder de praktische bruikbaarheid ook maar ergens op te offeren. Boordevol fascinerende details die ervoor zorgen dat de Kia EV6 tot in lengte der dagen zal blijven boeien. Typisch zo’n auto waar je altijd nog even naar omkijkt als je hem net hebt geparkeerd. Zei daar iemand dat auto’s steeds meer op elkaar gaan lijken? Dan zou die de Kia EV6 eens moeten zien.

Het interieur is al net zo’n verademing, zowel om naar te kijken als om in te verblijven. Twee grote schermen bieden alle denkbare informatie, terwijl je nooit door het bos naar de bomen hoeft te zoeken. De perfecte afwerking, het ongeëvenaarde comfort, de zeeën van ruimte, de grenzeloze aandacht voor detail: uit alles spreekt dat deze auto als het ware om zijn inzittenden heen is gebouwd. En het mooiste moet nog komen…

Zorgeloos bereik

De Kia EV6 is namelijk een elektrische auto – maar niet zomaar een. Met zijn bereik van tot wel 528 kilometer (volgens WLTP) is rijden een zorgeloze aangelegenheid. Daarnaast is de Kia EV6 dankzij zijn 800-voltstructuur (een feature tot nu toe voorbehouden aan auto’s die een veelvoud van de EV6 kosten) in slechts 18 minuten* weer tot 80 procent vol te laden. Ongekend in deze klasse. Om over zijn prestaties nog maar te zwijgen: de GT-versie, die eind 2022 in de Kia-showroom te vinden zal zijn, trek je van 0-100 km/u in amper 3,5 seconden! Inderdaad: dat is (of liever: was) het domein van supercars.

Je ziet: Kia biedt je de toekomst nu al op een presenteerblaadje, met de nieuwe EV6. Maak snel een afspraak voor een proefrit en ervaar hoe verbluffend ook jouw toekomst kan zijn.

* Genoemde laadtijden zijn in optimale omstandigheden bij het gebruik van een 350kW DC-snellader. Getoond model kan van opties en specificaties voorzien zijn die niet leverbaar worden in Nederland.