(advertorial)

Als er één regel moet zijn voor de feestdagen, dan is het wel: indien twijfel, altijd LEGO cadeaus. Komen je neefjes op bezoek en weet je niet zo goed hoe je ze bezig moet houden? LEGO sets. Zoek je voor kerstochtend iets om samen te doen met je partner? LEGO bouwwerken. Zoek je een klein presentje? LEGO cadeaus. Wil je iemand echt goed verwennen? Wederom, LEGO cadeaus. In dubio welke set je moet kiezen? We helpen je graag.

LEGO Speed Champions

LEGO Speed Champions McLaren

Al voor 24,99 euro haal je een auto van de Speed Champions in huis. Liever samen aan de slag? Koop dan het LEGO dubbelpakket met de McLaren Solus GT en de McLaren F1 LM. Deze set voor kinderen vanaf 9 jaar bestaat in totaal uit 581 stenen en elke auto krijgt zijn eigen minifiguur. De prijs voor deze LEGO set is 44,99 euro. Extra cool: deze auto’s vind je ook in de LEGO 2K Drive videogame. Bugatti Bolide of Lamborghini Huracán Tecnica

Voor de meer gevorderde bouwer is er bijvoorbeeld de Bugatti Bolide of de Lamborghini Huracán Tecnica van LEGO Technic. Deze sets hebben tot wel 905 onderdelen. Zoals je gewend bent van LEGO Technic bewegen de zuigers in de motor op en neer en werkt de stuurinrichting. Ook de deuren kunnen open. Deze setjes heb je vanaf 49,99 euro.

LEGO City Passagiersvliegtuig

LEGO City Passagiersvliegtuig

Laat de cateringwagen vertrekken, koppel de luchttrap af en laat de sleepwagen het vliegtuig naar de startbaan trekken. Bij deze zeer complete bouwset kun je de volledige procedure van een vliegtuig nabootsen. Nadat je alle 913 steentjes heb gebruikt om de set in elkaar te zetten, natuurlijk. Het passagiersvliegtuig kost 99,99 euro.

Garage voor getunede auto’s

LEGO Garage voor getunede auto's

Hou je het liever bij auto’s? Dan kun je kijken naar de garage voor aanpasbare auto’s. In deze uitgebreide LEGO garage kun je naar hartenlust de twee bijgeleverde auto’s modificeren. Zo kun je blijven aanpassen nadat de set al in elkaar is gezet. En welk kind wil er nou niet zijn eigen auto tunen? Deze set kost je 49,99 euro.

Voor de volwassenen: Ferrari SP3

Lego Ferrari Daytona SP3 met schets

Als je geen flauw idee hebt wat we bedoelen met ‘LEGO set geven’ en op zoek bent naar een set om zelf op je verlanglijstje te zetten, dan hebben we daar natuurlijk ook tips voor. Wat dacht je van de LEGO Ferrari Daytona SP3? Deze bouwset voor 18 jaar en ouder bestaat uit 3.778 stukjes en houd je tot de jaarwisseling zoet. Deze heb je voor 449,99 euro.