(advertorial)
Natuurlijk kun je je druk maken om zaken als een jas, sokken of sneeuwschoenen wanneer de temperaturen na een mooie zomer beginnen te dalen. Maar is het niet minstens zo belangrijk dat ook je accessoires mooi aansluiten bij het seizoen? Met de nieuwe Fall/Winter-collectie van Tommy Hilfiger heb je volop keus uit de mooiste horloges en sieraden om je najaars-outfit compleet te maken. De nieuwe dames- en herencollecties van het modemerk omvatten frisse stijlen met iconische ontwerpen, casual modellen en klassiekers. Sinds 1985 houdt Tommy Hilfiger zich bezig met de laatste mode volgens de bekende, coole Amerikaanse stijl. Je kunt dus wel stellen dat er de nodige ervaring in huis is als het aankomt op stijlvolle en toch vrijetijdswaardige outfits. Een nieuwe TOMMY-collectie komt er dan ook niet zomaar. Deze Fall/Winter-collectie, nu te bewonderen bij de juwelier, is er weer een om door een ringetje te halen.

De Tommy Hilfiger Fall/Winter-collectie: sportief en avontuurlijk

Twee voorbeelden: het horloge en de armband die op de foto’s hierboven treffend worden geshowd. De sportieve, avontuurlijke vibe spat ervan af – en toch zie je ook de klassieke TOMMY-verfijning erin terug. Stuk voor stuk hebben de horloges en sieraden uit de Fall/Winter-collectie de typische Tommy Hilfiger-twist. Ze zijn casual en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen. Een goede reden om je eens verder in de nieuwe collectie te verdiepen – zodat ook jij deze herfst en winter met de perfecte accessoires voor de dag komt. Of misschien ken je iemand die een modieuze touch wel op prijs stelt? Je moest toch nog een mooi cadeau verzinnen voor de feestdagen. Mocht je je oog hebben laten vallen op de twee items op de foto’s, dat zijn de volgende modelnummers en prijzen:
  • Armband: TJ2790327, € 59
  • Horloge: TH1791890, € 179
Beide items zijn ook leverbaar in andere kleuren. Zo sluiten ze altijd perfect aan bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Zie bijvoorbeeld de foto hieronder, met de verschillende uitvoeringen van dit horloge. Check nu de Fall/Winter-collectie van Tommy Hilfiger bij een juwelier bij jou in de buurt en zorg dat jij – of een ander – het jaar afsluit met dat echte TOMMY-gevoel!