(advertorial)

De ultieme vorm van autosport? Ieder z’n voorkeur, maar voor velen komt het World Rally Championship toch wel akelig dicht in de buurt. Dertien rally’s van elk drie dagen, gehouden op vijf continenten en in de meest barre omstandigheden… Ons kun je ervoor wakker maken.

Deze meedogenloze races tegen de klok op asfalt, gravel, sneeuw of ijs worden sinds 1973 verreden en brachten enkele van de prominentste coureurs en meest memorabele autosportmomenten voort. Het WRC is een unieke tak van sport en spreekt nog altijd tot de verbeelding.

TW Steel komt met een WRC Special Edition voor de echte fan

In de geest van het rallyrijden heeft TW Steel nu het perfecte horloge voor fans met kolkende benzine in hun aderen en zand tussen hun tanden. De CE4110, een horloge van 44 millimeter doorsnee uit de CEO Tech-serie, ademt in alles rallygekte: van de kleurstelling tot de vermelding van het WRC-logo op de wijzerplaat.

Bovendien is de TW Steel CE4110, net als de taaie WRC-auto’s, gemaakt om te presteren. Kijk bijvoorbeeld naar het uurwerk: een big-caliber chronograaf met stopwatch- en datumfuncties. Of naar de kast van hoogwaardig staal, voorzien van gehard mineraalglas. De gepolijste schroefkroon draagt bij aan de waterdichtheid van 10 ATM, oftewel 100 meter, waardoor je er zelfs tussen je modderige escapades door nog eens een frisse duik mee kunt nemen. TW Steel geeft op de CE4110 WRC Special Edition een wereldwijde garantie van twee jaar.

Iets voor jou, als rallyfanaat?

TW Steel horloge kopen? Nieuwe TW Steel collecties! (watchxl.nl)

Meer