Volvo heeft nu de Dynamic Edition voor de Volvo V40. Daarmee rijd je een premium auto die van alle luxe is voorzien, maar denken mensen niet gelijk dat je zonder richtingaanwijzer op een halve centimeter van de achterbumper van je voorganger rijdt. Wel zo prettig voor je straatbeeld. Met de nieuwe Dynamic Edition is de V40 voortaan van alle gemakken voorzien. Met deze zeer complete uitvoering heb je een Volvo die niet alleen veel connectiviteit biedt, maar ook eentje die ervoor zorgt dat er op het gebied van veiligheid en comfort niks ontbreekt. Sensus Navigatie en Sensus Pro met Volvo On Call zorgen er bijvoorbeeld voor dat je altijd moeiteloos aankomt op je bestemming. Terwijl Sensus Connect met High Performance Audio ondertussen jouw favoriete muziek haarscherp afspeelt. En als je dan op je bestemming bent, helpt Park Assist je op drukke parkeerplaatsen met het veilig wegzetten van je auto.

Volvo denkt alvast vooruit

Nu moet je er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar het wordt ook weer een keer winter. Dan is het wel zo fijn als je in de koude wintermaanden op een verwarmde stoel kunt zitten. Ook dit is inbegrepen in de Volvo V40 Dynamic Edition. Je hoeft je tijdens het rijden ook niet druk te maken dat het over tien jaar 20 graden warmer is in de winter, want alle motoren van de V40 en V40 Cross Country voldoen aan de EURO 6-emissienorm
Je ziet het: met de Volvo V40 Dynamic Edition ontbreekt het je aan niks, kun je altijd met een gerust hart op pad en is je image ook nog eens veiliggesteld. Deze nieuwe uitvoering is nu leverbaar bij de Volvo-dealer vanaf 30.995 euro. Wil je liever een Volvo V40 Cross Country in deze complete uitvoering? Dat is al mogelijk vanaf slecht 31.995 euro. Wil je meer info over deze Volvo V40 met alle gemakken? Klik hier voor meer info over de V40 Dynamic Edition.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie