(advertorial)

De beste F1-coureurs in de wereld zullen dit weekend over Circuit Zandvoort razen. Denk jij dat Verstappen de GP van Nederland wederom gaat domineren? Een weddenschap op de tiende zege van onze Max kan je 50x jouw inzet opleveren!

F1 in Nederland: een stukje geschiedenis

Wist jij dat de eerste Nederlandse Formule 1 race in 1948 plaatsvond op het Circuit van Zandvoort? Het officiële F1-kampioenschap bestond toen nog niet. Pas in 1952 werd de eerste race in Nederland voor het wereldkampioenschap hier verreden. Er volgde echter een donkere periode voor het circuit en in de jaren ’80 kwam er een einde aan de Formule 1 in Nederland.

Na een afwezigheid van 36 jaar keerde de Formule 1 in 2021 weer terug op Nederlandse bodem en wat was het een groot succes! Voor eigen publiek ging Max Verstappen ervandoor met de winst.

Ook dit jaar zullen de tribunes van Circuit Zandvoort weer oranje kleuren en Verstappen wordt gezien als doodgeverfde favoriet.

Odds boost: pak 50x jouw inzet als Max wint

Tijdens de GP van België heeft de regerend wereldkampioen bewezen dat hij geen goede startpositie nodig heeft voor de zege. De Red-Bull coureur begon op P14 aan de race op Spa-Francorchamps, maar zijn concurrenten maakten alsnog geen schijn van kans. Op spectaculaire wijze pakte hij met gemak zijn negende overwinning.

De verwachtingen liggen dus hoog en honderduizenden fans hopen op een groot Oranje-feest in Zandvoort. Denk jij dat Max weer kan uitblinken met deze race? Zet dan in op Jack’s Casino & Sports en krijg 50x jouw inzet terug als Max de Dutch Grand Prix wint!