(advertorial)

Dé motorrace van Nederland en onbetwist het hoogtepunt van het jaar: de MotoGP op TT Assen. Mocht je het warm krijgen van hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres en gevechten zoals je nergens anders ziet, dan moet je bij de MotoGP zijn. En jij kunt er gratis bij zijn dankzij deze mooie winactie – en je mag iemand meenemen

Het circuit bij Assen is sinds de jaren 20 van de vorige eeuw thuisbasis van de Nederlandse motorracerij. In 1955 werd het circuit zoals we dat nu kennen geopend. Over historie gesproken. In al die jaren reden alle grote kampioenen van de motorracerij op het circuit. En gelukkig kunnen we anno 2023 nog genieten van onvervalst spektakel op twee wielen.

Win tickets voor MotoGP op TT Assen

Om dit nou eens in het echt mee te maken mogen we in samenwerking met PLAION kaartjes weggeven. Jij kunt twee tribunekaarten winnen. Je geniet dan heel het weekend (23, 24 en 25 juni) van dit legendarische evenement. Je doet automatisch mee wanneer je je inschrijft voor de TopGear Nieuwsbrief, dus doe dat meteen. De twee winnaars worden hier via de mail over bericht.