Wil je 45% megakorting op een abonnement en zat je eerder al verlekkerd te kijken naar dat berichtje over de aankomende TopGear Trackday powered by Dunlop?

Als je nu een jaarabonnement (12 nummers) op TopGear Magazine neemt voor slechts 39,95* euro – dat is 45% korting op de winkelprijs – dan maak je kans op 1 van de 50 plaatsen voor onze Trackday die we onder deze nieuwe abonnees verloten. Win je, dan ben jij erbij op 25 augustus aanstaande! Win je niet, dan heb je in ieder geval een jaar lang je favoriete automagazine in de bus voor een uitzonderlijk lage prijs van 3,32 euro per nummer, in plaats van 5,99 euro los in de winkel.

Wacht dus niet langer, regel je abonnement hier, en wie weet race jij straks rondjes in een Lamborghini Gallardo of Aston Martin Vantage!


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Abonnementen lopen tot wederopzegging, met uitzondering van proef- en cadeau-abonnementen; deze stoppen automatisch na de abonnementsperiode. Deze aanbieding geldt alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad.

Reacties