Als er vroeger iets merkwaardigs gebeurde, dan hoorde je dat op een familiefeestje, of je las het in de lokale krant. Vandaag de dag vinden we het terug in een filmpje, op Twitter, Facebook of Instagram. Direct van de bron. En dat staat dan voor altijd op het internet.

Wanneer de 13-jarige Aron Campero de BMW 3-serie van zijn moeder steelt, moet hij dat bekopen met een good old ass-whooping van moederlief. Midden op straat. En gelukkig (voor ons) filmt zijn zus alles. Van je familie moet je ‘t hebben. Maar er gaat nog wel wat aan dit verhaal vooraf.

Camera’s onklaar maken

Volgens zijn zus had de jonge doerak eerst de Wi-Fi uitgeschakeld in het huis van zijn moeder, zodat de buitencamera’s die de garage filmen niet meer werkten. Gewiekste knul, dus. Toen de kust veilig was, jatte hij z’n moeders auto om te gaan joyriden met wat vrienden én een meisje. Er is altijd een meisje in het spel.

Toen mama er vervolgens achter kwam dat haar BMW weg was, stapten moeder en zus in een andere auto om hem op te sporen. Vooral de overgang van bezorgdheid in de stem van de moeder, naar absolute razernij is ongelooflijk. Ooit al eens willen zien hoe een jeugddelinquent in een gloednieuwe BMW, midden op straat, de toorn moet voelen van een Hermes-riem?

13-jarige steelt BMW, krijgt pak slaag van moeder langs de weg

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie