Neem je nu een tweejarig abonnement op TopGear Magazine (24 nummers) voor 119,90* euro, dan ontvang je van ons als welkomstcadeau een gratis rijtraining bij Bleekemolens Race Planet – ter waarde van 160 euro!

De rijvaardigheidstrainingen van Bleekemolens Race Planet staan niet alleen in het teken van verkeersveiligheid, ook rijplezier en sportief rijden vormen een belangrijk onderdeel van je training. Of je nu veel kilometers per jaar rijdt of niet, een beginnende bestuurder bent of al jaren je rijbewijs hebt; het is verstandig om mee te doen aan een rijvaardigheidstraining. Na het volgen van deze training ben je niet alleen een veiliger weggebruiker, maar ken je je eigen auto beter en beleef je (nog) meer plezier aan het autorijden.

De rijvaardigheidstraining is geschikt voor elke automobilist, ervaren en onervaren. Je volgt de cursus met je eigen auto. Het aantal cursisten per cursusdag is beperkt zodat intensieve persoonlijke begeleiding gegarandeerd is.

Wacht niet te lang: sluit nu een tweejarig abonnement op TopGear Magazine af en werk gratis en voor niets aan je rij-skills bij Bleekemolens Race Planet!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet of smartphone! Klik hier voor meer info.
 

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties