Zie jij het wel zitten om met Pinksteren naar Assen te gaan voor de spectaculaire Super Car Sunday? Sluit dan nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine af, dan zorgen wij dat je erbij bent!

Dit is de deal: kies jij ervoor om TopGear een halfjaar lang (6 nummers) op je deurmat te ontvangen (en tevens digitaal te kunnen downloaden) voor slechts 29,95* euro, dan sturen wij je als welkomstpresentje twee tickets voor Super Car Sunday, 8 juni aanstaande op het TT Circuit Assen – ter waarde van 43 euro!

Super Car Sunday wordt fantastisch: op de paddock vind je ruim 100 supercars, van een Lamborghini Aventador tot een Porsche 918 Spyder en van een LaFerrari tot een McLaren P1. Ook iconen als de Ferrari F50 en Enzo, Porsche Carrera GT, Lamborghini Countach en Jaguar XJ220 ontbreken niet. Daarnaast is er een knock-out-race tussen supercars, is er een Performance-paddock voor eigenaren van pk-kanonnen en geeft niemand minder dan Robert Doornbos een rokerige demonstratie in een Jaguar F-type R Coupé!

Maak je gebruik van deze actie, dan krijg je twee tickets voor het evenement (inclusief toegang tot Viva Italia) en één parkeerticket, totaal ter waarde van 43 euro. Kinderen tot en met 6 jaar hebben gratis toegang. Tickets worden uiterlijk tot de dag voor het evenement, dus op 7 juni, per email verzonden. Gebruik maken van deze aanbieding is alleen mogelijk in combinatie met automatische incasso.

Deze actie loopt tot en met 6 juni 2014, dus wees er snel bij! Sluit nu een halfjaarabonnement op TopGear Magazine af en scoor die tickets!


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties