Wil jij ook graag naar TopGear Live in de Amsterdamse Ziggo Dome, en zie je het wel zitten om meteen TopGear Magazine thuis te ontvangen? Dan tref je het maar mooi, want we hebben een prachtige aanbieding voor je verzonnen!

Als je nu een tweejarig abonnement (24 nummers) op TopGear Magazine neemt voor 119,90* euro, krijg je van ons gratis twee tickets voor TopGear Live toegestuurd – specifiek voor de show van 16.30 uur op 27 april 2013 in de Ziggo Dome. Het betreft tickets uit de categorie D – dat zijn zitplaatsen op de bovenste helft van de tweede ring, ter waarde van 45 euro per stuk. Eigenlijk betaal je dus slechts 30 euro voor 24 nummers! Kijk voor meer info over de show op de website van TopGear Live.

Wil jij ook Clarkson, Hammond, May en The Stig live in actie zien in de meest spectaculaire auto-theatershow ter wereld? Neem dan nu een abonnement en we sturen je er gratis naartoe. Klik snel door en regel die tickets!

Let op: deze aanbieding is alleen geldig in combinatie met automatische overschrijving – dit in verband met soepele ticketverzending – en geldt zo lang de voorraad strekt, onder voorbehoud van wijzigingen.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties