Jezelf binden aan één rijdende partner? VOOR EEN HEEL JAAR!? Die gedachte brengt de gemiddelde door bindingsangst geterroriseerde millennial spontaan in een staat van hyperventilatie. Als een papieren zak kalmeert Audi Duitsland deze demografie met een geniale oplossing. Met Audi Select sluit je een jaarcontract af waarbij je 3 moddervette Audi’s en een Ducati krijgt. Zo kom je het jaar wel door.

Audi Select werkt simpel: je kiest drie Audi’s uit en één Ducati. Bijvoorbeeld een Audi SQ7 voor de wintermaanden, een Audi TTS Roadster voor de zomermaanden en de rest van het jaar vermaak je je met een Audi R8 Coupé. Daarnaast krijg je (optioneel) zes maanden een Ducati erbij.

Als je genoegen neemt met een handjevol A3’tjes en A4’tjes, ben je zo’n 1.000 euro per maand kwijt. Schroef je de kilometrage op en ga je voor de bovenstaande selectie, dan ben je 2.900 euro kwijt. Het aanbod is abundant: een Audi RS 6 Performance of een S8 Plus behoren ook tot de opties.

Waar kan ik tekenen voor die 3 moddervette Audi’s?

Onderaan een contract. Als je niet in Nederland of België woont. Want voorlopig is Audi Select alleen beschikbaar in Duitsland en Denemarken. Als het daar een doorslaand succes is, komt het ongetwijfeld ook naar ons toe.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear