Je doet niets liever dan met je matties hangen voor de Vomar in Zaandam. Mensen lastigvallen en dit met een camera vastleggen is je passie. En natuurlijk die Youtube-doekoes binnenharken. Vet flauw dat de politie je dat door je grote neus boort met een samenscholingsverbod. Nu heb je een mooie camera en verveel je je te pletter. We snappen dat je baalt, daarom hebben wij vijf alternatieven voor je.

05. Een industrieterrein afhuren en je eigen Gymkhana opnemen

Als je dan iets wilt mishandelen, doe dat dan met banden. Doe maar wat inspiratie op door Gymkhana Nine van pro-bandenverwoester Ken Block te kijken.

04. Maak een pop the hood-vlog

Wanneer is de laatste keer dat jij je olie en koelvloeistof hebt gecheckt? Doe gelijk ook even je bandenspanning checken, nu je toch bezig bent.

03. Duik onder in Zweden

Iedereen vindt je nu een toffe peer omdat je Youtube-video’s zo sympathiek en leuk zijn. Bang dat iedereen ‘weet waar je huis woont’? Misschien even wachten tot al die internet fame is afgenomen. Duik dan onder in Zweden. Volvo heeft de perfecte auto voor je: de Volvo V90 Cross Country.

02. Bouw een BMW Z4 met V10-motor

Euh, ja. Waarom ook niet? Met het bouwen van een BMW Z4 met V10 ben je wel even bezig. Het resultaat is nog een stuk leuker ook.

01. Koop de nieuwe TopGear

Schaamteloos, die zelfpromotie. Trekken wij lekker niets van aan. Kopen die handel!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)