Oh mijn god, meid. Heb je het gehoord? Mattie en Wietze – het radioduo van Qmusic – zijn uit elkaar. Mattie Valk stak Wietze de Jager in de rug door zelfstandig een contract te tekenen bij Qmusic, zonder zijn ex-collega daarvan op de hoogte te stellen. Dit zijn vijf auto’s die net zo achterbaks zijn als Mattie van Qmusic.

05. Cadillac Escalade ESV

Dus je zoekt een auto die flink achterbaks is? Klop dan even aan bij Cadillac. De achterbak van deze 5,70 meter lange SUV meet maar liefst 3.412 liter.

04. Audi Q7

Deze Q is good for you als je veel (emotionele) bagage hebt: maximaal 2.075 liter.

03. Mercedes-AMG E 63 S

De beste manier om met je problemen om te gaan, is om er zo hard mogelijk van weg te rennen. De Mercedes-AMG E 63 S is niet alleen de snelste station van dit moment, hij heeft ook nog eens de grootste achterbak van alle stations.

02. Tesla Model S

Volgens de geruchten verlaat Mattie verlaat Wietze ‘voor 600.000 euro en een Tesla’. Auto en bestuurder lijken op elkaar. De achterbak en de frunk hebben cumulatief 894 liter bagageruimte.

01. Mercedes G-klasse 6×6

Kijk nou, wat een achterbak. Daar kun je echt alles in kwijt. Deze auto laat je zakken. Letterlijk: met een druk op de knop laat de G-klasse 6×6 lucht uit de banden om meer grip te krijgen in het rulle zand.
Advertentie

Reacties

  • joost heeft op 6 mei 2017 geschreven:

    slechte vergelijking met 2 kerels die verliefd op elkaar waren en waarvan er nu 1 weggelopen is. blij dat er 1 vd radio verdwijnt, nu de ander nog met hun smartlapverhalen over vreemdgaande vrouwen en praatjes uit het lokale trekkertje

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie