5 auto's die net zo achterbaks zijn als Mattie

Dit zijn 5 auto's die net zo achterbaks zijn als Mattie van Qmusic

Mercedes-Benz G-Klasse, Showcar G 63 AMG 6x6 Mercedes-Benz G-Class, Showcar G 63 AMG 6x6

Oh mijn god, meid. Heb je het gehoord? Mattie en Wietze – het radioduo van Qmusic – zijn uit elkaar. Mattie Valk stak Wietze de Jager in de rug door zelfstandig een contract te tekenen bij Qmusic, zonder zijn ex-collega daarvan op de hoogte te stellen. Dit zijn vijf auto’s die net zo achterbaks zijn als Mattie van Qmusic.

langste auto's

05. Cadillac Escalade ESV

Dus je zoekt een auto die flink achterbaks is? Klop dan even aan bij Cadillac. De achterbak van deze 5,70 meter lange SUV meet maar liefst 3.412 liter.

Audi SQ7 TDI

04. Audi Q7

Deze Q is good for you als je veel (emotionele) bagage hebt: maximaal 2.075 liter.

Foto('s): Mercedes

03. Mercedes-AMG E 63 S

De beste manier om met je problemen om te gaan, is om er zo hard mogelijk van weg te rennen. De Mercedes-AMG E 63 S is niet alleen de snelste station van dit moment, hij heeft ook nog eens de grootste achterbak van alle stations.

Geschiedenis van TeslaFoto('s): Tesla

02. Tesla Model S

Volgens de geruchten verlaat Mattie verlaat Wietze ‘voor 600.000 euro en een Tesla’. Auto en bestuurder lijken op elkaar. De achterbak en de frunk hebben cumulatief 894 liter bagageruimte.

Mercedes-Benz G-Klasse, Showcar G 63 AMG 6x6 Mercedes-Benz G-Class, Showcar G 63 AMG 6x6

01. Mercedes G-klasse 6×6

Kijk nou, wat een achterbak. Daar kun je echt alles in kwijt. Deze auto laat je zakken. Letterlijk: met een druk op de knop laat de G-klasse 6×6 lucht uit de banden om meer grip te krijgen in het rulle zand.

Reacties
  1. joost zegt op 6 mei 2017 om 09:50:

    slechte vergelijking met 2 kerels die verliefd op elkaar waren en waarvan er nu 1 weggelopen is. blij dat er 1 vd radio verdwijnt, nu de ander nog met hun smartlapverhalen over vreemdgaande vrouwen en praatjes uit het lokale trekkertje

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken