07. Alfa Romeo Stelvio

Volgend jaar mogen we hem eindelijk in het echt aanschouwen. Als goedmakertje voor het wachten, knallen de Italianen gelijk de Quadrifoglio de wereld in. Dus direct een 2,9-liter V6 met 510 pk waar we naar uit mogen kijken. Al hadden wij het de Stelvio al vergeven vanwege zijn looks.

06. Een elektrische auto voor 25.000 euro met 950 kilometer actieradius

Of was dat 2044? Anyway, volgend jaar zien we wel de Opel Ampera-e op de weg en heel-heel-heel misschien de Tesla Model 3.

05. Gran Turismo Sport

Het legendarische racespel voor de PlayStation 4 is inmiddels twintig keer uitgesteld. Hopelijk is het alles wat we er van verwachten en meer. Wil je het wachten voor jezelf extra moeilijk maken? Check dan even de trailer van Gran Turismo Sport.

04. Nieuwe afleveringen van TopGear TV

Het nieuwe seizoen van TopGear TV komt eraan. In het 24ste seizoen gaan Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid zorgen voor je zondagavondvermaak op BBC. Bekijk alvast de eerste trailer.

03. Formule 1 in 2017

Dit jaar is alles anders en niemand kan voorspellen wat er gaat gebeuren. Welke nieuwe Formule 1-auto bewijst oppermachtig? Welke coureur domineert de baan? Spannend! Bekijk de 7 grootste veranderingen in Formule 1

02. Goedkoop naar de Nürburgring en erover heen

Met 5,5 liter per 100 km/u gemiddeld naar de Nürburgring en dan met 350 pk eroverheen jakkeren? De heidense Porsche 911 diesel belooft dit. Als de geruchten waar zijn.

01. Scheve bijtelling is exit

Alle non-elektrische auto’s gaan naar de 22 procent bijtelling. Dat betekent dat het geen enkel fiscaal nut heeft om nog een hybride te leasen. Kies. Een. Leuke. Auto.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)