Pokémon Go neemt de wereld over, iedereen is op Pokémon-jacht. Als je naar buiten kijkt zie je jong en oud als een stel idioten met hun telefoon op jacht naar die ene Pokémon. Bij TopGear snappen we dat en helpen we graag om die Charizard te vangen. Zelfs al zit hij op een bergtop. Bij -20 graden. In een oorlogsgebied.

08. Land Rover Defender SVX

Als James Bond hem kan gebruiken om de baddies te vangen, lukt het jou wel om hiermee hetzelfde te doen, maar dan bij je Pokémon-jacht.

07. Local Motors Rally Fighter

Een bijzonder open source project en ontworpen door ‘het internet’. De Local Motors Rally Figher maakt gebruik van allerlei onderdelen van diverse auto’s. Bijvoorbeeld de achterlichten van een Honda Civic of de deurgrepen van een Mazda MX-5. Net een creatie van Team Rocket, behalve dat deze wel goed werkt.

06. Bowler EXR-S

De evolutie van een Range Rover met behulp van de Moon Stone vn Bowler. Een 5,0-liter V8 en 285 millimeter bodemspeling is meer dan genoeg om veilig door het hoge gras de waden.

05. Ariel Nomad

Matt LeBlanc testte hem uitgebreid in de nieuwe TopGear. Alleen hopen dat je niet in of uit hoeft te stappen. Dat gaat niet zo makkelijk.

04. Ford F-150 Raptor

Qua naam had dit nog best wel eens een Pokémon kunnen zijn. De nieuwe Raptor krijgt een 3,5-liter EcoBoost V6 turbo met 416 pk en 588 Nm. Weg is dus de V8-roffel, maar je krijgt er meer power voor terug.

03. Jeep Wrangler Trailcat

In deze bij tijd en wijle hyper politiek-correcte wereld is het wel eens fijn als er nog een paar mensen rondlopen die hun gekte totaal de vrije loop laten. Als die mensen dan ook nog eens bij Jeep werken, krijg je gelukkig dit soort idiote creaties: de 707 pk sterke Jeep Trailcat. Deze Jeep heeft niet alle acht gymbadges nodig om de Elite Four te verslaan.

02. Mercedes G 63 AMG 6×6

Dit allesverwoestende apparaat rijdt overal over- en doorheen. Zit die ontbrekende Pikachu ergens midden in een bos, in een oorlogsgebied? No problem. Die Pokémon-jacht ga jij winnen.

01. Smart ForTwo

Gewoon, omdat hij klein is en overal tussendoor past. Een Snorlax ga je er niet in krijgen.

Voor jou geselecteerd:

De 10 snelste vakantieauto’s die je nu kunt kopen
De 10 snelste SUV’s die je nu kunt kopen

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear