Komend weekend vindt op het Engelse Brands Hatch de laatste race in de A1GP plaats. Als je het seizoen een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat het Nederlandse team onder leiding van Jan Lammers redelijk succesvol is geweest. Coureurs Renger van der Zande en Jeroen Bleekemolen staan op dit moment zesde in het algemeen klassement, en kunnen in het eindklassement nog een plaatsje opschuiven.

 

De voorbereidingen op het derde seizoen in de onverwacht populaire A1GP zijn ondertussen in volle gang. En daar komt jouw creatieve inbreng om de hoek kijken. Kun je leuk tekenen? Niet kleurenblind? Dan daagt A1 Team Nederland je uit om de auto voor volgend seizoen te ontwerpen. Er is maar één voorwaarde: je moet de kleur oranje gebruiken. Op A1TeamNed.com vind je enkele tekeningen die je fijn kunt inkleuren. Wel binnen de lijntjes blijven.

Het loopt storm met deze actie, want er zijn inmiddels al meer dan vijftig inzendingen van over de hele wereld binnen. Tip: laat de Nederlandse leeuw en Vincent van Gogh achterwege. En niet te veel rood, wit en blauw. Dat doet namelijk iedereen al. Je creatie kun je tot 1 juni insturen. De beste tekenaar wordt als VIP uitgenodigd voor de A1GP Zandvoort en ziet zijn ontwerp bovendien het hele seizoen terug. O ja, je kunt ook nog mooie prijzen winnen, waaronder een CV ketel die voor de gelegenheid in het winnende ontwerp wordt gespoten. En wie wil dat nou niet?

Advertentie

Reacties

Advertentie