Als alles gebaseerd moest zijn op feitelijke waarheden, dan keek geen kip naar Fast & Furious-films. Zie deze inhoudsloze geruchten van GTA 6 dan ook als een kort dagdroom-momentje. En het mooie van dit gerucht: je weet al heel snel of het gebaseerd is op waarheid, of dat het complete kul is. Volgens het laatste internetgefluister zou de nieuwe GTA 6 deze maand aangekondigd worden, op 25 maart 2020.

Een anonieme gebruiker plaatste op 4Chan een bericht met de datum. Daarbij vertelde hij/zij niet wat er die datum precies gaat gebeuren, maar de algemene opvatting is dat dan de eerste officiële aankondiging van de game zal plaatsvinden. Tot nu toe verklapte ontwikkelaar Rockstar nog he-le-maal niets over de game. Op 25 maart zouden we te weten komen wanneer GTA 6 te spelen zal zijn én op welke consoles het spel uitkomt. Het loont in ieder geval om die dag de social media-kanalen van Rockstar in de gaten te houden.

Veel argumenten om het gerucht te geloven, zijn er niet, zou je zeggen. YouTuber MrBossFTW is het daar niet mee eens. Hij vertelt aan zijn 2,84 miljoen volgers dat geruchten op het forum vaker zijn uitgekomen. Zo lekte de complete inhoud van GTA Online en andere games van Rockstar voor de release via 4Chan het internet op. Voor nu zouden we adviseren om nog niet je afspraken te annuleren.

Reacties

 • ibrahim heeft op 20 augustus 2020 geschreven:

  Het is inmiddels bijna september en er is nog geen eens een trailer van gta 6 uitgekomen

  Reageer
 • Yoeri heeft op 13 maart 2020 geschreven:

  MrBossFTW… Dan noemen ze ook iemand op hoor, die kerel geloof ik niks van. Er is ook al meerdere keren door R* zelf gemeld dat de volgende GTA game nog wel even op zich kan laten wachten…

  Reageer
 • Bram heeft op 12 maart 2020 geschreven:

  Het kan inderdaad kloppen dat we eens wat te horen krijgen over GTA VI, alleen ben ik bang dat het een teaser gaat worden met geen exacte datum wanneer het spel uit komt., maar het zou wel een leuke ”surprise” van Rockstar zijn als we ook gelijk de datum krijgen. Er wordt natuurlijk al jaren gezegd dat GTA VI uit zal komen, maar dat is nooit gebeurd. afwachten dus XD.

  Reageer
 • Kobi heeft op 10 maart 2020 geschreven:

  Onzin R* kondigt NOOIT meteen aan wanneer GTA of een andere grote game van hun bedrijf uitkomt en op welke consoles .
  Het kan best zijn dat een teaser trailer eraan komt maar onthoud hoe GTA V werd aangekondigt.
  1 trailer en toen meer dan een jaar niks en pas na de 2e trailer kwam een release datum en zelfs die werd toen nog opgeschoven met 6 maanden .
  Verwacht dus GTA 6 pas op zijn vroegst eind 2021 lente/zomer 2022 .

  • thijs Nijdeken heeft op 11 maart 2020 geschreven:

   maar het is al wel iets van 6 jaar geleden dat gta5 uitkwam, dus misschien willen ze iets anders doen.

   Reageer
  Reageer
 • Onbekend heeft op 9 maart 2020 geschreven:

  Zou er ook een officiële trailer komen op 25 maart?

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear