Neem je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine voor slechts 32,50 euro, dan krijg je van ons een gepast welkomstcadeau: het onlangs verschenen boek Achter de schermen bij TopGear – Verslag van een insider, geschreven door Richard Porter, TG-scenarioschrijver in de tijd van Clarkson, Hammond en May.

13 jaar TopGear Achter de schermen

Porter vertelt over de ups en downs die het programma beleefde, over planningen of opnames die compleet de mist in gingen, en over de meest memorabele momenten met het productieteam en de presentatoren in de dertien jaar dat hij aan het programma werkte. Volgens Clarkson werd elke grap in de TopGear tv-show waar je ooit om moest lachen, bedacht of vormgegeven door Richard Porter – en dat valt te merken in dit hilarisch geschreven boek.

Achter de schermen bij TopGear mag je niet missen; daarom geven wij dit boek nu gratis weg bij een halfjaarabonnement op TopGear Magazine! Klik verder en maak snel gebruik van deze aanbieding, voor jezelf of voor een ander. Doen! Liever een ander abonnement? Hier vind je andere aanbiedingen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)