De droom van elke rijschoolstudent met een abonnement op TopGear komt uit in Frankrijk. Daar mogen nietsvermoedende Fransozen afrijden in een Porsche 911. Wijs jij maar even de motor aan, jongeman. Vreemd genoeg vinden de aspirant-roze-pasje-eigenaren het allemaal niet zo leuk. Of welke kleur de pasjes ook hebben in Frankrijk. Is croissant een kleur?

Is het echt? Wat denk je zelf? Laten we even het absurde scenario dat je überhaupt zou afrijden in een Porsche 911 even buiten beschouwing laten. Het laatste restje twijfel verdwijnt rond 2:20. Als de examinator vraagt iets meer gas te geven, legt de rijbewijsloze mevrouw een drift neer, inclusief vloeiend tegensturen. De gemiddelde rijschoolstudent heeft nog nooit van tegensturen gehoord. En waarom zou de PSM uitstaan?

Nee, we worden inderdaad niet meer uitgenodigd op feestjes of filmavondjes. Toen we gingen uitleggen wat er allemaal niet klopte aan Fast and the Furious werden we vriendelijk verzocht te vertrekken. De ware internetdetectives kunnen zich in de reacties melden met meer bewijs.

Bekijk het afrijden in een Porsche 911

Reacties

  • Koen Prud'homme van Reine heeft op 25 november 2016 geschreven:

    Wil je een echt Porsche rijden, kom dat een tractor van ze driften???

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear