Als je met een netje in de Trevi-fontein zou duiken en elke dag alle muntjes eruit zou vissen, dan ben je een harteloze minkukel. Het geld van de bekendste fontein in Rome gaat namelijk naar een liefdadigheidsorganisatie die het over een aantal goede doelen verdeelt. Maar stel nou dat je ook niet huilde toen de moeder van Bambi dood ging, dan zou je binnen een jaar dik 1,4 miljoen euro bij elkaar gegraaid hebben. Dat meldt NOS. Niet genoeg om de leegte in je ijskoude hart te vullen, maar wel precies genoeg om alle RS-modellen van Audi bij elkaar kopen.

Niet alle prijzen van de RS-modellen zijn al bekend en de Audi TT RS is officieel al uitverkocht. Maar als we snel rekenen en wat kleine schattingen maken, komen we uit op een bedrag van iets meer dan 1 miljoen euro. Dan heb je een Audi RS 3, Audi RS 4, Audi RS 5, Audi RS 6 Performance, Audi RS 7 Performance, Audi TT RS en een Audi R8 V10. Stel je even voor hoe het moet voelen om de Audi RS-dealer binnen te banjeren en te zeggen: ‘Doe mij maar één van elk.’

Voor die 1 miljoen euro heb je dus alle instapmodellen. Tel daar nog flink wat opties bij, want alles bij Audi is een optie. Zelfs de binnenspiegel en de veiligheidsgordel van de zitplek linksachter. De meeste Audi-kopers doen niet eens de moeite om de optie voor een richtingaanwijzer aan te vinken. Audi is vast niet te beroerd om alle RS-modellen voor je in exact dezelfde kleur te spuiten. Spendeer jij je 1,4 miljoen liever anders? Check dan hier wat je zou kopen.

Reacties

  • UltimateLF heeft op 17 april 2017 geschreven:

    Oh gut weer zo’n flauwe opmerking over richtingaanwijzers…. nou weten we het wel hoor….

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear