BMW drukt een prijs op de dikste 5-serie van dit moment. Voor 123.297 euro staat de BMW M550i op je oprit. Tel daar nog wat ping-ping bij op voor een rits leuke opties. Voor je zuurverdiende of illegaal verkregen centjes krijg je een 4,4-liter V8 met 462 pk en 650 Nm koppel. In 4 luttele seconden ga je in de BMW M550i van 0 naar 100 km/u.

Zoals grootmoeder zei: je kunt het maar één keer uitgeven. Dus denk goed na. Dit zijn 8 alternatieven voor de BMW M550i. Of spaar je door voor de BMW M5?

01. Twaalf goedkope kamelen

Een kameel kost ongeveer 10.000 tot 15.000 euro. Voor hetzelfde geld kun je gemakkelijk twaalf goedkope kamelen scoren. Zoek jij het meer in het premium kamelen segment? Haal dan acht prijzige kamelen.

02. Tien Porsche Cayennes

Een tweedehands Porsche Cayenne kost tegenwoordig geen donder meer. Kies een kleur voor elke dag van de week en nog drie als reserve. Want het gaat een keer stuk.

03. Twee Volkswagen Golf GTI Clubsport S

Wil jij vierwielaandrijving? Bij elkaar opgeteld hebben twee Golfjes GTI ook vier aangedreven wielen. Volkswagen leverde slechts tien exemplaren aan Nederland. Dus wel even goed zoeken.

04. BMW M2 en een dikke 3-serie Touring

Als je prestaties en ruimte wilt, waarom trek je het dan niet los van elkaar? De BMW M2 voor in het weekend en voor op het circuit en de 3-serie Touring om al je troep in te vervoeren zonder al te veel benzine te verstoken.

05. Twee bodykits voor een Bentley Bentayga en een Volkswagen Polo GTI

De kit voor de Bentley Bentayga van Startech kost je 50.000 euro. Daar krijg je velgen en bumpers voor. Dus geen Bentayga zelf. Wel heb je geld over voor een leuke Volkswagen Polo GTI.

06. 123.297 zakjes Mazda-beren

Een zakje berensnoepjes kost ongeveer 1 euro. Mazda deelt de zakjes snoep bijvoorbeeld uit bij introducties van nieuwe modellen. Zo kun je lekker blijven Mazda-beren.

07. Zeven uur een privéconcert van een gemiddelde bekende Nederlander

Die talentloze personen die je vaak op tv ziet kun je inhuren voor feesten en partijen. Voor grof geld. Laat een opgespoten bn’er langskomen voor een paar uurtjes en je bent hetzelfde bedrag kwijt als een BMW M550i.

08. Met zestig vrienden naar Melbourne voor de GP van Australië

Voor het geld kun jij met zestig vrienden naar Melbourne vliegen om de eerste Formule 1-race van dit jaar bij te wonen. Dat is inclusief hotelovernachting en toegangskaarten.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear