Altijd je sleutels kwijt in je tas? Erg vergeetachtig? Gewoon een kluns? Of ben je de stijlvolle stedeling die geen vouw in zijn of haar jurk wilt door een dikke sleutelbos? Dan is dit de oplossing voor jou.

FoxxVault is een kluisje dat je op de plek van je kenteken plaatst. Je gooit eenvoudig je sleutels in de FoxxVault. Het is gemaakt van een of ander mega dik metaal (Carbon Steel) waardoor zelfs de wereldkampioen augurkenpotten openen niet binnenkomt. Je kentekenplaat monteer je op het kluisje. Aan de zijkant zitten toetsen om een cijfercode in te voeren.

Je auto makkelijk delen

Tegenwoordig zijn zelfs de katoenen onderbroeken van de Zeeman ‘smart’, dus deze kluis ook. Via de app zie je altijd waar je auto (en de kluis) staat. Ook kun je het kluisje op afstand openen of andere mensen machtigen om de kluis te openen. Zo hoef je niet thuis te zijn om je auto uit te lenen.

FoxxVault zou de signalen van je keyless entry moeten blokkeren. Anders maak je het de boefjes wel érg makkelijk. Interesse? Steun FoxxVault op Kickstarter. Voor 149 dollar heb je een kluisje.

Foxxvault video

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie