Het is een prijzig behangetje, maar dan heb je wel een design uit Leeuwarden in de modieuze kleur CJIB-paars. Je kijkt naar de muur in het kantoor van een taxibedrijf uit Amsterdam. Daar worden alle verkeersboetes aan de muur gehangen en de score wordt bijgehouden. De boodschap van de uploader is duidelijk: Flitsmeister werkt niet altijd.

Als we snel kijken, zien we meer dan zestig snelheidsboetes aan de muur, met drie verse boetes nog in de envelop en eentje op het bureau. Ene Marvin is de topscorer met dit jaar zeventien boetes. Ene Rick houdt het beschaafd met drie boetes, maar dat is volgens de uploader omdat hij dit jaar een tijdje zijn rijbewijs kwijt was.

Het doel van het scorebord? Wie aan het einde van het jaar de meeste boetes heeft gereden, mag het kerstdiner van het bedrijf betalen. Overigens moeten alle medewerkers hun eigen boetes dokken en niemand wordt verplicht om te hard te rijden, zegt de uploader.

@jor.life Zo zien we dat Flitsmeister niet altijd helpt. #boete #fy #boetes #fyp #taxi #foryou #taxibedrijf #forypupage #scores #viraal #2022 ♬ Originalton – 🌹 Kimiko 🌹

Werkt de video niet?

Reacties

  • Mucahid heeft op 22 oktober 2022 geschreven:

    Onzin ze worden juist gepusht om hard te rijden zodat ze eerder bij de klant komen en dan wanneer ze met een klant zijn, zijn ze opeens poeslief aan het rijden. Jongen, de taxi chauffeurs zijn de grootste idioten als het gaat om rijden😂

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear