(advertorial)

Auto’s op leeftijd zijn net baby’s; als ze het niet naar hun zin hebben, kunnen ze je niet vertellen wat er mis is. Communicatie is niet hun sterkste punt. Bij moderne auto’s zie je direct in het display wat er mis is, maar bij auto’s zonder display is het gokken. Tijd om dat te verhelpen. ANWB komt met de oplossing: ANWB Connected. Met deze nieuwe handige service zorg je dat jouw auto nog meer connected en slimmer is dan de hipste crossovers.

Wat kan ik met ANWB Connected?

Met ANWB Connected leest jouw smartphone de gegevens van de auto. En daar zitten veel voordelen aan. De app analyseert je brandstofverbruik, zodat je precies kunt zien waar en hoe je geld kunt besparen. Ook krijg je al een melding op je telefoon voordat er een waarschuwingslampje gaat branden. Zo ben je de pech altijd een stapje voor en voorkom je dat je langs de kant van de weg stil staat.

Voor parkeren is ANWB Connected ook een uitkomst. Via GPS kun je altijd op je telefoon zien waar je je auto neergezet hebt. Maar dat is nog niet eens het beste. Hij herkent namelijk vanzelf weer als je gaat rijden, waardoor hij zich automatisch afmeldt. Zo betaal je nooit meer te veel voor parkeren.

Hoe werkt dit?

Als je je aanmeldt voor ANWB Connected krijg je een apparaatje thuisgestuurd dat je in de OBD-poort van je auto kunt stoppen. Dit is dezelfde aansluiting waarmee de garage of jijzelf je auto uitleest. Dit apparaatje verbind je met een app op je telefoon. Zo weet je via de telefoon altijd wat er met jouw auto aan de hand is. Simpel, toch?

Ik ben geïnteresseerd, wat nu?

Als je meer informatie wilt over de service, klik dan hier. Je krijgt dan gelijk tien procent korting op je Wegenwachtpakket. Profiteer dus snel en bestel nu ANWB Connected!

ANWB Connected uitgelegdAdvertentie
Advertentie